Wij werken steeds met hoogwaardige kwaliteit.


 
Luca's Ramen en deuren plaatst niet alleen ramen en deuren ...


RAMEN EN DEUREN


Goede profielen zijn belangrijk bij het terugdringen van de energiekosten in gebouwen en maken het mogelijk om te voldoen aan wettelijke normen voor warmte-isolatie.
Bescherming tegen lawaai bij woningen in een stadscentrum, in de buurt van drukke straten, pleinen of in de buurt van een vliegveld,  deze ramen zullen zo veel mogelijk buiten te houden.

Bekijk hier enkele van onze referenties.


GARAGEPOORTEN


Een garagepoort wordt dikwijls als eerste indruk van uw woning aan voorbijgangers en gasten. Het geeft een zeker karakter aan uw gevel. Uw garagepoort moet daarom erg stijlvol zijn en binnen uw woonstijl passen. Met een garagepoort van Luca's Ramen en Deuren kunt u uitgebreid kiezen tussen vormen, kleuren, maten en materialen. Zo vindt u altijd de perfecte garagepoort voor uw unieke woning.

Bekijk hier enkele van onze referenties.


ROLLUIKEN


Rolluiken zijn ALTIJD een goede aanwinst voor uw woning. Ze isoleren tegen de hitte in de zomer en tegen de koude in de winter. Ook dempen ze storende geluiden die uw nachtrust kunnen verstoren. Se zijn trouwens ook nog eens de beste beveiliging tegen inbraken. Rolluiken hebben helaas vaak te kampen met een ouderwets imago maar Tegenwoordig is dat zeker minder waar, Luca's ramen en deuren bieden bieden u rolluiken van de nieuwste generatie aan. Strak, modern, compleet aangepast aan de stijl en kleuren van uw woning én super efficiënt
 


VERANDA'S EN PERGOLA'S


Wij bouwen voor u een veranda die niet duur hoeft te zijn. Wij houden rekening met iedereen budget. Ook een budgetvriendelijke veranda kan mooi afgewerkt zijn. Er is voor ieder wat wils. Wij geven als expert graag advies welke veranda, lichtstraat of pergola het best bij uw woning past. Een strakke woning vraagt het design van een moderne veranda. Een woning in cottagestijl past dan weer beter bij een veranda met landelijke look. Wij hebben jaren ervaring in pergola's en veranda's. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in verandabouw in regio Ninove? Aarzel niet om ons te contacteren om alle mogelijkheden te bespreken.


SCREENS


Met een screen houd je het grootste gedeelte van de zonnestralen tegen voordat deze het raamoppervlak kunnen bereiken. Het glas wordt hierdoor minder warm en afhankelijk van het doek behoud je toch een doorkijk naar buiten. Screens kunnen volledig op maat worden gemaakt en zijn breed toepasbaar.De zonwerende doeken zijn speciaal ontworpen om warme zonnestralen tegen te houden voordat ze het raam bereiken. Screendoeken filteren het licht tegen schadelijke UV straling en hebben daarnaast ook een decoratieve rol.
 


Vliegenramen en deuren


Vliegenramen en vliegendeuren zijn nooit een overbodige luxe: integendeel, zij zorgen voor een verhoogd en gezond wooncomfort en houden de insecten buiten. Nu de zomers warmer worden en het verluchten van woningen en kantoren steeds van grote belang is, zijn vliegenramen en deuren zeker niet overbodig. Doordat de winters minder koud zijn krijgen we steeds meer last van zoemende en kruipende insecten in de zomer. Contacteer ons voor onze mogelijkheden en maak een afspraak met ons.